Del dine lege

Her kan du dele dine egne ideer til fortællinger og lege. Og hente inspiration fra andre.

For at skrive en kommentar skal du lige registreres.  Oplys navn og e-mail. Så får du et link tilsendt og skal vælge dit helt eget password. Nu kan du logge ind og bare skrive løs.

Tak fordi du vil være med.

3 tanker om “Del dine lege”

 1. Fang Pokémons med rigtige bolde.
  Stik grillpinde i jorden påklistret små billeder af Pokémons og lad børnene gå på jagt i nærområdet. De skal selv tælle hver gang de rammer en med deres bold fra 2 meters afstand (opmål). Hvem fanger flest? Hvor mange Pokémons kan I finde i alt? Hvor mange kan man ramme på 2 minutter (tag tid). Det er meget populært blandt de yngste lige nu.
  Materialer: Print og laminer en masse billeder af Pokémons på 4×5 cm. Sæt dem fast med tape på små grillpinde. Brug fx. en pose billige bolde til kugleland som Pokémonballs. Boldene kan evt. dekoreres med en sort tusstreg i en ring og en knap på midten.

 2. Det er nogle seje film. Jeg vil bruge bogen i vores SFO.
  Bombebold kan også leges på en anden måde (TIK-TAK):
  En person sidder i midten med bind for øjnene og er ur, der siger tik – tak – tik – tak. Engang imellem siger personen bom!
  De andre står i en cirkel rundt om personen og giver en bold videre til hinanden i urets retning. Hver gang bomben springer i luften skal den person, der har bolden lægge sig ned. Herefter gives bolden videre den anden vej rundt. Når man skal give bolden videre over en der ligger ned skal man gå henover personen med bolden i hånden og derefter tilbage på sin plads igen. Der bliver hele tiden flere at skulle gå hen over. Til sidst er der kun en tilbage. Nu vælges en ny til at være i midten og legen kan starte forfra. Børnene er vilde med den leg.

 3. Vi har lige holdt børnefødselsdag. Jeg læste historien om Freja op for børnene. Da de havde leget Omvendt gemmeleg nogle gange, fik de at vide at der også var gemt en skat i nærheden. Nu gik den vilde jagt efter skatten. Selvfølgelig måtte de ikke åbne kisten før alle havde fundet gemmestedet og sad samlet og lavede små boblelyde.

Skriv et svar